Harold Aspers is een gerespecteerd kunstschilder wiens werk op vele plekken te bewonderen is. Zijn signatuur is het vrouwelijk portret, waarbij de nadruk ligt op de schoonheid die daar achter ligt. Film Fellows is zeer trots op de fijne samenwerking met Harold die met een eerste video in 2013 startte.

Nucce ontwerpt en fabriceert luxe overkappingen in huis. Film Fellows maakte voor Nucce een film waarin uitstraling en beleving centraal staan en de verschillende mogelijkheden van een Nucce overkapping te zien zijn.

In opdracht van Skillz advertising maakte Film Fellows deze korte video om op het proces van het herverpakken van grote partijen industriële cheddar kaas bij Geris dairy solutions in beeld te brengen.

Voor de Gemeente Oss mocht Film Fellows dit mooie, soms ontroerende document maken over organisaties die strijden tegen armoede en schulden in Oss. En wat heeft corona betekend voor hun?

Deze 20 minuten durende film is een eerbetoon aan al die mensen die zich inzetten voor anderen die het moeilijk hebben om rond te komen en is tijdens de viewing met veel enthousiasme ontvangen door alle betrokkenen. Van iedere organisatie zal in de toekomst nog een aparte mini-docu worden gemaakt van het reeds geschoten materiaal. Credits voor de planning/produktie gaan naar Hester van Helder Theater.

Film Fellows created several videos for Lab Services to explain their workflows, specialty products and services to new and existing customers all over the globe.

To be presented on the Lab Services website and social media, but also as content for worldwide digital events.

Film Fellows heeft deze “nul-emissie” film voor de Gemeente Eindhoven in zeer korte tijd weten te realiseren.

Deze film is onderdeel van een zorgvuldig stappenplan dat de gemeente Eindhoven heeft uitgestippeld om in 2030 binnen de ring emissie-vrij te zijn.

Een schonere stad met meer ruimte voor groen

Film Fellows maakten deze hippe promovideo voor de E-Bike gallery. Dé specialist in electrische fietsen.

Deze film is onder andere voor promotie  op social media (facebook) en in de winkel. 

Promofilm voor de heropening van Hotel-Restaurant La Sonnerie na de sluiting ivm. het coronavirus.

De film laat zien dat La Sonnerie alles doet om hun gasten veilig te laten genieten in een vertrouwde omgeving.

Voor Bos en Slegers maakten wij een “Coronavrij” film waarin het autobedrijf haar klanten op een positieve manier laat zien juiste hygiënemaatregelen rondom corona te hebben getroffen…

Een verzameling van mooie projecten waar freelance cameraman en Film Fellow Martijn Lembeck voor verschillende opdrachtgevers aan heeft gewerkt de laatste jaren..

In samenwerking met iVoets maakten we voor Angro, een ontwikkelend en producerend handelsbedrijf van beenmode en accessoires, deze bedrijfsfilm…